ROTASJONSSTØPTE FLYTEBRYGGER

Vår historie

Ideen til JetPort.no oppstod våren 2020, da våre eiere selv var på utkikk etter flytebrygger til vannscootere. Vi fant flere leverandører, men opplevde markedet som rotete og dyrt. Vi bestemte oss derfor allerede da for å gjøre noe med det og kastet oss rundt i jakt på solide produsenter som ikke var ute etter å flå forbrukeren.

Ikke alle produsentene vi fant levde opp til vår forventning og våre idealer, men til slutt fant vi en som vi ønsket å satse sammen med.


Vi etablerte derfor JetPort.no høsten 2021. Våre produkter er tilgjengelig for forbrukere over hele landet gjennom vår nettbutikk og vårt forhandlernettverk. Vi og våre forhandlere har produktene på lager i Norge slik at du slipper fordyrende mellomledd som vil gjenspeiles i prisen.

JetPort.no drives av Andersen Digitalbyrå AS, organisasjonsnummer 927816911 MVA.

Enkel salgsprosess – kun hos oss

Enkelt å bestille

Det er enkelt å bestille våre produkter og vi tilbyr betaling skjer via bankoverføring. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å se på løsninger for finansiering.

Rask levering

Vi har kort leveringstid og produktene leveres deg enten av oss på tilhenger eller via vår fraktpartner som pallepost.

5 års garanti og reklamasjon

Vi står inne for kvaliteten på våre produkter og gir deg derfor ikke bare 5 års reklamasjonsrett, men også 5 års garanti.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær den første som får beskjed om konkurranser og gode tilbud![contact-form-7 id=”288″ title=”Contact Form”]